Taller de tècniques orientals

Tai Txi 016Seguint amb les propostes d’aquests dies dedicades a promocionar la salut, en el marc del dia mundial de la seguretat i salut en el treball, ahir es va dur a terme el “Taller de tècniques orientals per al benestar físic, mental i emocional”.

De la mà de la Sra. Maribel García Monreal, instructora de tai-txi, txi-kung, lu jong i directora de l’entitat de Salud Jingshen,  es van efectuar tres sessions de tai-txi txi-kung, dirigides a la nostra activitat laboral, a les dependències del Centre Corporatiu.

Tai Txi 040

És conegut que l’exercici físic, junt amb tècniques de relaxació, és beneficiós per a la salut i permet optimitzar l’estil de vida.  És un bon antídot per prevenir la rigidesa articular, la feblesa muscular i ajuda a enfortir el cos i millorar el posicionament corporal.

A més, proporciona sensació de benestar i afavoreix l’enfrontament de situacions d’estrès i ansietat, afavorint l’alliberament de tensions físiques, psíquiques i emocionals.

Totes les sessions van comptar amb la màxima participació i volem destacar l’acollida i bona resposta de tots els participants. Volem agrair la participació a tots els assistents i animar-los a incorporar aquestes tècniques a la vostra activitat habitual ¡¡¡

Aquesta entrada s'ha publicat en Hàbits posturals, Hàbits saludables i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Taller de tècniques orientals

  1. Carme Pous ha dit:

    Ho he trobat molt interessant i útil. Només que, els exercicis que vam fer el grup de la tarda assegudes al terra, van ser molt incòmodes (al menys per a mi). Segurament no és possible, però si es pogués fer un cop al mes, per recordar i incorporar algun exercici nou, seria fantàstic. Gràcies per la iniciativa!

  2. eBatega ha dit:

    Reblogged this on eBatega and commented:
    ¡Buenos días! Me ha entusiasmado ver que en ICS ofrecen un taller que aborda la dimensión emocional de sus trabajadores. Todo es empezar…

  3. Retroenllaç: Arriba la tardor | ICSaludable

Deixa un comentari