Carxofes fregides amb alls

Ingredients

Carxofes

Oli d’oliva

Alls

 En aquesta recepta no us diré les quantitats, perquè varien en funció de la mida de les carxofes i de la cassola.

Cobriu el fons d’una cassola amb oli d’oliva. Traieu els grans dels alls i poseu-los al fons de la cassola, n’hi ha d’haver prou quantitat per cobrir-lo. A continuació, col·loqueu les carxofes netes (sense les primeres fulles) amb la base a sobre dels alls. És important que les carxofes ocupin tota la cassola, perquè no es puguin bellugar i quedin dretes. Poseu-los un rajolí d’oli a dins i deixeu-les coure entre 5 i 10 minuts en aquesta posició i  amb una tapa posada.

Passat aquest temps doneu la volta a les carxofes i manteniu-les en aquesta posició també entre 5 i 10 minuts (el temps depèn de la mida de les carxofes).

Després, doneu-los la volta novament i deixeu-les en aquesta posició fins al final de la cocció (qu.

I, ara ja podeu gaudir al màxim d’aquest plat senzill i ràpid de fer!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s