Amanida de mongetes

 

2013-11-26 16.15.19

 

Ara que arriba la calor no hi ha cap motiu perquè deixem de menjar llegums, però sí que hem de  cuinar-les d’una forma més adequada al temps que estem. Una forma ràpida i fresca de preparar els llegums a l’estiu és en forma d’amanida. Avui volem ensenyar-vos una variació del típic empedrat.

 

 

 

Ingredients:

  • 1 pot de mongetes cuites
  • 250 grams de cirerols (tomàquets cherry)
  • 1 pebrot vermell mitjà
  • 1 pot d’olives negres sense os
  • 250 grams de bacallà dessalat, aproximadament
  • Oli d’oliva i vinagre al gust

Preparació:

El primer que hem de fer és posar en aigua freda el bacallà per dessalar-lo. Hem de canviar dues o tres vegades l’aigua, segons el punt de sal que ens agradi.

Obriu el pot de mongetes i esbandiu-les amb aigua freda.

Talleu els tomàquets en dos o tres trossos, segons la mida que tinguin.

El pebrot, talleu-lo en trossets petits i les olives a rodanxes.

El bacallà també l’haureu de tallar petit perquè sigui més fàcil de menjar.

Quan ho tingueu tot ben tallat, barregeu els ingredients en una safata fonda i deixeu-la a la nevera fins al moment de servir-la. Un cop servida, amaniu-la al gust amb l’oli i el vinagre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s