Espinacs amb xampinyons i gambes

Ingredients:

  • 300 grams d’espinacs frescos (bossa d’espinacs envasats frescos)
  • 200 grams de xampinyons laminats
  • 200 grams de gambes cuites congelades
  • 4 ó 5 grans d’all
  • 50 cl d’oli d’oliva
  • 50 grams de formatge parmesà

 

Preparació:

Rentem els espinacs i els reservem. Posem l’oli a escalfar a una olla més aviat plana. Tallem a lamines molt primes els grans d’all i els posem a l’olla quan veiem que l’oli estigui calent. Quan veiem que comencen a daurar-se aboquem els xampinyons. En el moment que veiem que comencen a estar cuits afegim les gambes. I quan tots el ingredients comencen a estar llestos posem els espinacs, tot remenant fins que baixen el volum. Els deixem coure uns 10 minuts i ja els tindrem llestos per posar al plat. El toc final el farem rallant per sobre el formatge parmesà en làmines fines.

 

Anuncis