Espaguetis amb cigrons i carbassó. La recepta de l’Ada Perellada

Aquesta vegada la nostra proposta no és ben be nostra, és de l‘Ada Parellada. Moltes gràcies per la teva col·laboració.

Ingredients: (per a 4 persones)

  • 250 g. d’espaguetis
  • 250 g. de cigrons cuits
  • 2 carbassons
  • 200 g. de salsa de tomàquet
  • Orenga
  • Formatge ratllat
  • Opcional: daus de tomàquet fresc o uns tomàquets xerri

Descripció:

En una paella coem, els carbassons tallats a dauets, amb un raig d’oli i un pessic de sal. Quan sigui fets, afegim els cigrons, donem un parell de voltes i ho cobrim amb salsa de tomàquet. Bullim els espaquetis en abundant aigua amb sal. Els escorrem i els afegim als carbassons amb cigrons i salsa de tomàquet. Donem un parell de voltes, per integrar tots els ingredients, acabem amb orenga i formatge ratllat. Si en tenim, afegim uns daus de tomàquet fresc o uns tomàquets xerri.