Crema de xampinyons

Ingredients:

  •  16 o 20 xampinyons grans
  • Dues cullerades d’arròs
  • Dos formatgets baixos en greixos
  • Aigua i llet descremada (per cobrir els xampinyons)

 

crema_xampinyons_02minNetegeu i talleu els xampinyons en quatre trossos, col·loqueu-los en una olla i cobriu-los amb aigua i llet (meitat i meitat) i aboqueu-hi l’arròs.

Feu-ho bullir durant 15 minuts i afegiu-hi els formatgets descremats o baixos en greixos. Deixeu-ho bullir de nou cinc minuts; mentre,  remeneu-ho fins que els formatgets es desfacin.

Finalment, tritureu la barreja fins que quedi una crema ben homogènia i serviu-la. Si voleu, podeu decorar la part de sobre de la crema amb un dels xampinyons, que haureu reservat prèviament,  tallat molt prim i fregit amb una mica d’oli.

Bon profit ¡¡¡

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s