Espaguetis amb espaguetis de carbassó i pesto de nous

Ada-espaguetis carbasso pesto_Parellada_16_24

300 g d’espaguetis
2 carbassons tendres
Oli d’oliva

Per al pesto:
Un grapat de fulles d’alfàbrega
50 g de nous
50 g de formatge parmesà ratllat
½ gra d’all
Una mica de sal
100 ml d’oli d’oliva

Feu el pesto de nous, triturant tots els ingredients.
Feu els espaguetis de carbassó, fent servir una maquineta específica o un pelador. En una paella amb un raig d’oli d’oliva, coeu-los, a foc mitjà, només un minut. Reserveu-los.
Bulliu els espaguetis, uns deu minuts si són secs i tres minuts si són frescos. Passeu-los per la paella on heu cuinat el carbassó, barregeu el conjunt, afegiu-hi una bona cullerada de pesto de nous, barregeu-la i serviu-ho immediatament.

recepta_05