Crema freda de meló i poma a l’aroma de llimona i menta

Els dies en què la calor arriba al seu punt màxim, de ben segur ens ve més de gust beure que menjar. Per això us volem presentar un plat fred i refrescant que tant es pot menjar amb cullera com beure en un got.

Els nostres companys de la UBP de la Catalunya Central ens fan la aquesta proposta.

Per a 6 persones

 RellotgeTotal 10’ de preparació.

Crema Freda de meló i poma a l'aroma de llimona i mentaIngredients

  • La pell de ½ llimona
  • Unes fulles de menta
  • 1 kg de meló madur, pelat i sense llavors
  • 150g de poma verda pelada i sense llavors
  • 150g de brou de pollastre o verdures fred
  • 1 polsim de sal
  • 1 polsim de pebre blanca mòlta
  • 30g de nata líquida al 18% de greix

Preparació

  • Ratllar la pell de la llimona.
  • Afegir el meló i la poma a trossets, el brou, una fulla de menta, la sal, el pebre i batre-ho tot al màxim de potència fins que quedi una crema molt fina. Si es fa amb liquadora la crema quedarà més fina.
  • Afegir la nata i barrejar sense batre per evitar que es talli fins que quedi tota homogènia.
  • Comprovar el punt de sal i si es desitja una crema mes fina es pot passar pel sedàs.
  • Servir molt freda.

Taula Crema de meló

Informació nutricional 

Energia: 69,4 kcal/ració · 290,1 Kj/ració

2,3% ingesta recomanada en homes · 3% ingesta recomanada en dones

Hidrats de carboni: 13,2 g/ració

Proteïnes: 1,3 g/ració · Greixos: 1,2 g/ració · Colesterol: 3,5 mg/ració · Fibra: 1,7 g/ració

Apta per a celíacs (sempre que la nata líquida, el pebre blanc mòlt i el brou estiguin exempts de gluten), al·lèrgics a les proteïnes de l’ou, als fruits secs i marisc, control de pes, diabètics i/o amb risc cardiovascular mitjà/alt i embarassades.

No apte per a intolerants a la lactosa i/o al·lèrgics a les proteïnes làcties.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s