Terrina de verdures d’estiu

Ada-terrina verdures estiu_Parellada_16_33

1 albergínia
2 carbassons
3 pebrots vermells
3 pebrots verds
300 g de formatge de cabra
Oli d’oliva
Sal i pebre

Renteu i talleu els carbassons i l’albergínia longitudinalment en làmines fines. Pinteu-les amb oli d’oliva i salpebreu-les. Coeu-les al forn o a la paella uns minuts.
Escaliveu els pebrots al forn fort, uns deu minuts. Folreu l’interior d’un motlle de plum-cake amb plàstic transparent. Perquè no s’arrugui, humitegeu prèviament el motlle, d’aquesta manera s’hi adherirà perfectament. Folreu-ne l’interior amb làmines d’albergínia. Alterneu-les amb els carbassons, els pebrots vermells i els verds. Afegiu-hi el formatge de cabra. Torneu-ho a omplir amb pebrot verd, vermell i carbassó. Tanqueu-ho amb l’albergínia. Premeu bé la terrina amb plàstic transparent i conserveu-la a la nevera unes hores. Desemmotlleu-la i talleu-la.

recepta_04

Anuncis