Amanida d’api, fonoll i poma, amb vinagreta láctica

Amanida d'api fonoll i poma amb vinagreta lactia
2 persones
100 g d’api tendre
Mig fonoll
Una poma Granny Smith
50 g de nous
1 iogurt grec
50 g d’oli d’oliva
Un pessic de sal

Retirem els fils de l’api i el tallem a tires. Tallem el fonoll tan fi com sigui possible, amb mandolina. Disposem el fonoll sobre el plat, a sobre l’api i la poma, també tallada molt fina.
Fem una salsa de iogurt, simplement batent el iogurt amb l’oli i una mica de sal. Amanim el fonoll, api i poma amb la salsa.
Acabem amb les nous picades gruixudament i dues voltes de pebre.

Retirem els fils de l’api i el tallem a tires. Tallem el fonoll tan fi com sigui possible, amb mandolina. Disposem el fonoll sobre el plat, a sobre l’api i la poma, també tallada molt fina.

Fem una salsa de iogurt, simplement batent el iogurt amb l’oli i una mica de sal. Amanim el fonoll, api i poma amb la salsa.

Acabem amb les nous picades gruixudament i dues voltes de pebre.

CnP6nbYWAAAt-2K

Anuncis