El Centre Corporatiu celebra el 25 d’abril el Dia de la Seguretat i la Salut en el Treball

Els actes consistiran en la realització de tres tallers sobre alimentació, prevenció de lesions i ioga. Les activitats es faran a la sala d’actes.

• El Centre Corporatiu de l’Institut Català de la Salut celebra el Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball amb diverses activitats per promoure els hàbits saludables entre els treballadors de la institució. Els actes, que tindran lloc el dimecres 25 d’abril de 2018, consistiran en la realització de tres tallers sobre alimentació, prevenció de lesions i ioga.  Les activitats es faran a la sala d’actes.

La jornada començarà a les deu del matí, amb la xerrada-taller Alimentació sana i saludable a la feina, en què un professional de l’empresa Doctor Veg, especialitzada en la comercialització de fruita i verdura ecològica explicarà com poder alimentar-se de manera saludable en l’entorn laboral.

A partir de les 11, la fisioterapeuta de l’Hospital Universitari de Bellvitge, Isabel López Zamora, impartirà el taller Nocions bàsiques per evitar lesions musculoesquelètiques en el dia a dia. La sessió combinarà continguts teòrics amb exercicis pràctics, i incidirà especialment en la postura que tenim mentre estem treballant.

Paral·lelament, tres investigadores de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitària de Catalunya (AQuAS) conduiran el taller Organitzacions saludables: fem salut, fem ioga. Es tracta de la metgessa especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública, Johanna Caro; la biòloga, Maite Solans, i l’antropòloga i infermera, Núria Rodríguez.

Inscripcions

Les activitats van adreçades a professionals que treballen al Centre Corporatiu i a l’Institut d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP) Jordi Gol. Per inscriure’s al taller d’alimentació saludable, s’ha d’enviar un missatge de correu electrònic a l’adreça mt.ics@gencat.cat , i per apuntar-se a les altres dues activitats, cal inscriure’s a través de l’adreça prevencio.ics@gencat.cat. Les inscripcions han de tenir el vistiplau del comandament directe.

Cada 28 d’abril

El Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball és un esdeveniment impulsat per l’Organització Internacional del Treball que se celebra des de l’any 2003 cada 28 d’abril, coincidint amb el dia que des de 1970 diverses associacions sindicals internacionals dediquen a recordar les víctimes d’accidents laborals i de malalties relacionades amb la feina. La celebració d’aquest any a tot el món se centra en la millora de la salut i la seguretat dels treballadors joves i a lluitar contra el treball infantil.

 

Font: http://10.80.217.110/intranet_ics/noticies_internes/view.php?ID=4519

Aquesta entrada s'ha publicat en Hàbits saludables, Jornada Seguretat i Salut en el Treball 18 i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s