L’ICS presenta un concurs de fotografia per als treballadors per promoure els estiraments al lloc de treball com a hàbit saludable

La campanya, a través de les xarxes socials, serà entre el 26 de març i el 6 d’abril, coincidint amb el Dia Mundial d’Activitat Física.


• Una de les patologies laborals més freqüents a l’entorn de treball és el mal d’esquena. El 80% de la població ha patit en alguna ocasió un episodi de dolor en aquesta zona. Enguany, l’Institut Català de la Salut (ICS) vol promoure els estiraments i, per aquest motiu, convoca un concurs de fotografia per encoratjar als professionals a fer-ne durant la jornada laboral.

L’Àrea de Prevenció de Riscos, coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física, el 6 d’abril, cerca que els professionals prenguin consciència de la necessitat de mantenir una bona higiene postural a la feina.

El concurs començarà el dilluns 26 de març i restarà obert fins al 6 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física. Durant aquests dies, es difondran vídeoconsells, a través dels diversos perfils socials institucionals, sobre els estiraments més recomanats en cada lloc de feina del personal de l’ICS: a l’oficina, al CAP o a l’hospital. Així, tot el personal podrà veure quin consell s’adapta més a les seves necessitats.

Els vídeoconsells es poden consultar al web de l’ICS.

Com participar al concurs #ICSésmés #estiraments?

Cal enviar una foto fent algun dels estiraments proposats als vídeos penjats a les xarxes institucionals i penjar-la a través de tres vies: Twitter (compartint-la amb les etiquetes #ICSésmés #estiraments), Facebook (enviant-la per missatge directe) o al correu prevencio.ics@gencat.cat. En el cas de Twitter, si s’etiqueta a d’altres companys per animar-los a formar part de la iniciativa, la participació tindrà el doble de valor a l’hora del sorteig. Entre tots els professionals que hi participin es sortejarà una polsera d’activitat (tipus Fitbit®).

Condicions del concurs

-Les imatges presentades han de ser pertinents, és a dir, no s’han d’allunyar del tema del concurs, la promoció dels estiraments com a hàbits saludables.

-Hi poden concursar tots els treballadors de l’ICS i dels centres d’investigació adscrits a la institució.

-El termini de recepció de les imatges comença el 26 de març i acaba el dia 6 d’abril a les 23.59h. El guanyador o guanyadora es donarà a conèixer la setmana següent.

-Només s’acceptaran fotografies enviades per treballadors de l’ICS o dels instituts de recerca adscrits a l’organització.

-En la fotografia, s’ha de veure la persona fent l’estirament al seu lloc de treball.

-Formes d’enviament: a Twitter (compartint-la amb l’etiqueta #ICSésmés #estiraments), a Facebook (enviant-la com a missatge privat al compte de Facebook de l’ICS), o al correu electrònic prevencio.ics@gencat.cat amb el nom complet i el lloc de treball.

-Si les fotografies s’envien a través de les xarxes socials, els participants han de seguir el perfil corporatiu corresponent. Aquesta mesura s’aplica perquè des de l’organització es pugui contactar amb els participants, en cas de qualsevol dubte. A Twitter, si el nom del seu compte no és prou clar per confirmar que es tracta d’una persona vinculada a l’ICS, l’organització podrà demanar el nom complet a través d’un missatge directe. Quan s’utilitzi Facebook s’ha d’enviar el nom complet i el del centre on treballa la persona concursant, juntament amb la fotografia.

-Les imatges enviades a través de les xarxes socials han d’anar acompanyades de les etiquetes #ICSésmés #estiraments. Si s’envia un correu electrònic ha de tenir com a assumpte “concurs #ICSésmés #estiraments”.

-S’acceptaran fins a cinc participacions per professional mentre estigui actiu el concurs.

-El sorteig entre tots els participants es farà a través de la plataforma Random.org i es publicarà amb la fotografia de la persona guanyadora.

-Les persones que participen en el sorteig accepten que l’ICS faci difusió de les imatges enviades a través dels canals de comunicació de la institució.

-Els participants han d’acceptar les condicions del concurs.

 

 

Font: Notícies de l’ICS (Article del 23 de març)

Aquesta entrada s'ha publicat en Activitat física i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s