Greixos trans i margarina — Celler-Adocse

La margarina va néixer a França quan Napoleó buscava un substitut de la mantega que fos més econòmic. Els greixos vegetals són més econòmics i més abundants que els animals. Però perquè tingui la consistència de la mantega a temperatura ambient se’ls hi ha d’aplicar un tractament, sinó són líquids com passa amb els olis. […]

via Greixos trans i margarina — Celler-Adocse

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació saludable i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s