Hamburgueses de lluç i tonyina

Ingredients:

500 g de lluç

2 llaunes de tonyina

1 ceba mitjana

Julivert

1 gra d’all

2 cullerades de pa ratllat

1 ou

Preparació:

Piquem el lluç amb la picadora i el reservem. Fem el mateix amb la ceba, el julivert i el gra d’all. Després barregem el lluç amb la ceba, el julivert, l’all i la tonyina en un bol, en què abocarem l’ou i el pa ratllat, i ho remenem tot ben bé perquè quedi una barreja homogènia i prou consistent per poder fer les hamburgueses.

A continuació, fem unes boles amb el preparat i les aixafem per donar-hi la forma d’hamburguesa. Si volem, podem fer servir un motlle rodó o un got.

Per acabar, les posem a la paella només amb una mica d’oli perquè no s’enganxin i les cuinem.

 

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació saludable, Receptes i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Hamburgueses de lluç i tonyina

  1. Retroenllaç: Hamburgueses de lluç i tonyina | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s