Bledes saltejades amb panses i formatge de cabra — Celler-Adocse

Ingredients: Bledes (sempre millor fresques) Formatge de cabra de rulo Mig all picat Una cullerada de mel Pebre negre Preparació: Posem un mica d’oli d’oliva verge extra a un wok. Hi afegim les bledes (ben netes) i les saltegem. Baixem el foc i tapem el wok perquè s’estovin. Quan ja s’hagin mig cuit hi afegim […]

via Bledes saltejades amb panses i formatge de cabra — Celler-Adocse

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació saludable, Receptes i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s