Salmó al papillote — Celler-Adocse

Ingredients (per a 1 persona): 1 suprema de salmó 1 ceba petita 1/2 pastanaga 1/2 pebrot (el nostre era verd, però pot ser vermell) 3 o 4 tomàquets cherry 2 anxoves 1 cullerada petita de tàperes (jo no en tenia, per tant el plat va quedar coix…) Sal i pebre Julivert Oli Vinagre de Jerez […]

via Salmó al papillote — Celler-Adocse

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació saludable, Receptes i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s