GASPATXO D’ALVOCAT — Celler-Adocse

INGREDIENTS: 2 alvocats mig gra d’all mig pebrot verd llarg un rajolí de vinagre un rajolí d’aigua un quart de ceba una mica de pa sec un tomàquet uns llagostins cuits un rajolí d’oli PREPARACIÓ: Triturar tot amb la batedors elèctrica excepte el tomàquet i els llagostins i posar una mica de sal Servir amb […]

via GASPATXO D’ALVOCAT — Celler-Adocse

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació saludable, Receptes i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s