Amanida de carbassó i xampinyons


Ingredients:

• 1 carbassó o 2 (segons la mida i el pes)
• 400 g de xampinyons frescos
• Oli d’oliva
• Sal i pebre (opcional)


Preparació:

Primer, hem de rentar ben bé el carbassó i els xampinyons i hem de tallar-los, com més fins millor. Després, muntarem el plat, alternant el carbassó i els xampinyons, i, per acabar, ho amanirem tot amb oli d’oliva, sal i pebre al gust.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació saludable, Receptes i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s