Terrina de verdures d’estiu

1 albergínia
2 carbassons
3 pebrots vermells
3 pebrots verds
300 g de formatge de cabra
Oli d’oliva
Sal i pebre

Renteu i talleu els carbassons i l’albergínia longitudinalment en làmines fines. Pinteu-les amb oli d’oliva i salpebreu-les. Coeu-les al forn o a la paella uns minuts.
Escaliveu els pebrots al forn fort, uns deu minuts. Folreu l’interior d’un motlle de plum-cake amb plàstic transparent. Perquè no s’arrugui, humitegeu prèviament el motlle, d’aquesta manera s’hi adherirà perfectament. Folreu-ne l’interior amb làmines d’albergínia. Alterneu-les amb els carbassons, els pebrots vermells i els verds. Afegiu-hi el formatge de cabra. Torneu-ho a omplir amb pebrot verd, vermell i carbassó. Tanqueu-ho amb l’albergínia. Premeu bé la terrina amb plàstic transparent i conserveu-la a la nevera unes hores. Desemmotlleu-la i talleu-la.

recepta_04

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació saludable, Estiu, Receptes i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s