Pèsols ofegats amb fideus de calamar

600 g de pèsolsAda-pesols ofegatsParellada_16_08
Una ceba gran
200 g de porros
Un gra d’all
Un grapat de julivert
Mitja copa de xerès
40 ml d’oli d’oliva
400 g de calamars

Sofregiu la ceba picada amb l’all, uns deu minuts, a foc lent. Afegiu-hi els porros i continueu sofregint-ho a foc baix, només uns cinc minuts. Poseu-hi el xerès i deixeu-ho reduir. Afegiu-hi els pèsols, sofregiu-los un minut. Salpebreu i cobriu-ho d’aigua. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure uns deu minuts.
Tritureu una quarta part dels pèsols amb una mica més d’aigua. Salpebreu-ho.
Si veieu que us ha quedat una textura molt rugosa, passeu-ho pel colador xinès.
Per fer els fideus només heu de fer servir la bossa dels calamars. Talleu-les per una banda, de dalt a baix, i poseu-les plans sobre una superfície. Talleu-les a tires ben fines.
En una paella calenta, salteu els fideus només un moment per trencar-los la cruor.
A la base del plat, poseu-hi la crema de pèsols, a sobre els pèsols guisats i acabeu amb els fideus de calamars.

recepta_03

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació saludable, Estiu, Hàbits saludables, Receptes i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Pèsols ofegats amb fideus de calamar

  1. Retroenllaç: Pèsols ofegats amb fideus de calamar | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s