Amanida d’api, fonoll i poma, amb vinagreta láctica

2 personesAmanida d'api fonoll i poma amb vinagreta lactia
100 g d’api tendre
Mig fonoll
Una poma Granny Smith
50 g de nous
1 iogurt grec
50 g d’oli d’oliva
Un pessic de sal

Retirem els fils de l’api i el tallem a tires. Tallem el fonoll tan fi com sigui possible, amb mandolina. Disposem el fonoll sobre el plat, a sobre l’api i la poma, també tallada molt fina.
Fem una salsa de iogurt, simplement batent el iogurt amb l’oli i una mica de sal. Amanim el fonoll, api i poma amb la salsa.
Acabem amb les nous picades gruixudament i dues voltes de pebre.

Retirem els fils de l’api i el tallem a tires. Tallem el fonoll tan fi com sigui possible, amb mandolina. Disposem el fonoll sobre el plat, a sobre l’api i la poma, també tallada molt fina.

Fem una salsa de iogurt, simplement batent el iogurt amb l’oli i una mica de sal. Amanim el fonoll, api i poma amb la salsa.

Acabem amb les nous picades gruixudament i dues voltes de pebre.

CnP6nbYWAAAt-2K

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació saludable, Estiu, Hàbits saludables, Receptes i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s