SETMANA DE LA SEGURETAT I SALUT EN EL TREBALL (Del 26 al 28 d’abril al Centre Corporatiu)

I tu de gran, com vols ser? Una proposta saludable   

Embed from Getty Images

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball el 28 d’abril, l’Àrea de Prevenció de Riscos Laborals està organitzant els darrers anys una sèrie d’activitats per promoure els hàbits saludables a la feina i a la vida personal dels treballadors.

Embed from Getty Images

Enguany,  l’objectiu de les jornades serà aportar una visió positiva de la gestió de l’edat en l’àmbit laboral. Envellir és un procés natural i és una realitat que ens acompanya, des del mateix moment que naixem. Cap de nosaltres ens quedem al marge;  ens afecta a tothom com a persones i com a col·lectiu.  Viure aquest procés d’una forma positiva depèn en gran mesura de com ens plantegem el nostre projecte de vida laboral i personal.

Aquest procés exigeix de cadascú el suficient coratge per agafar les regnes de la nostra vida i plantejar-nos com la volem viure i enriquir-la de forma contínua.

Durant els dies 26, 27 i 28 amb les activitats proposades, volem trencar amb alguns dels estereotips d’aquesta etapa de la vida, i reconèixer que l’edat aporta i no minva.

Volem també que reflexionis sobre la importància d’ unes condicions de treball segures i saludables al llarg de tota la vida laboral. Per aquest motiu, pensem que és de vital importància, promoure el treball sostenible i l’envelliment saludable des de l’inici  de la vida laboral.

Embed from Getty Images

Dirigida a

Treballadors i treballadores del Centre Corporatiu, de l’Institut d’Investigació en Atenció Primària IDIAP Jordi Gol

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació saludable, Benestar emocional, Hàbits saludables, Setmana de la Seguretat i Salut en el Treball 16 i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s