SETMANA DE LA SEGURETAT I SALUT EN EL TREBALL (Del 26 al 28 d’abril al Centre Corporatiu)

I tu de gran, com vols ser? Una proposta saludable   

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball el 28 d’abril, l’Àrea de Prevenció de Riscos Laborals està organitzant els darrers anys una sèrie d’activitats per promoure els hàbits saludables a la feina i a la vida personal dels treballadors.

Enguany,  l’objectiu de les jornades serà aportar una visió positiva de la gestió de l’edat en l’àmbit laboral. Envellir és un procés natural i és una realitat que ens acompanya, des del mateix moment que naixem. Cap de nosaltres ens quedem al marge;  ens afecta a tothom com a persones i com a col·lectiu.  Viure aquest procés d’una forma positiva depèn en gran mesura de com ens plantegem el nostre projecte de vida laboral i personal.

Aquest procés exigeix de cadascú el suficient coratge per agafar les regnes de la nostra vida i plantejar-nos com la volem viure i enriquir-la de forma contínua.

Durant els dies 26, 27 i 28 amb les activitats proposades, volem trencar amb alguns dels estereotips d’aquesta etapa de la vida, i reconèixer que l’edat aporta i no minva.

Volem també que reflexionis sobre la importància d’ unes condicions de treball segures i saludables al llarg de tota la vida laboral. Per aquest motiu, pensem que és de vital importància, promoure el treball sostenible i l’envelliment saludable des de l’inici  de la vida laboral.

Dirigida a

Treballadors i treballadores del Centre Corporatiu, de l’Institut d’Investigació en Atenció Primària IDIAP Jordi Gol

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació saludable, Benestar emocional, Hàbits saludables, Setmana de la Seguretat i Salut en el Treball 16 i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s