Llegums

Embed from Getty Images

Cal que remulleu els llegums secs entre 6 i 12 hores i que els cuineu el temps suficient perquè arribin a tenir una bona textura i estiguin tous.

Sempre és millor que els remulleu en aigua freda, ja que si ho feu en aigua calenta poden perdre alguna de les vitamines.

Els cuinareu més ràpid si utilitzeu l’olla de pressió. Si no voleu que s’hi faci escuma, heu de posar una gota d’oli a l’aigua abans que comenci la cocció.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació saludable, Hàbits saludables i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s