Alta satisfacció en els cursos sobre habilitats psicosocials entre els professionals de les terres de l’ebre

L’Àmbit ICS a les Terres de l’Ebre realitza anualment i dintre dels seus programes de formació diferents cursos que pretenen ajudar als professionals a millorar les habilitats per gaudir d’una relació òptima amb el pacient i també millorar el seu benestar psicològic i mental.

El grau de valoració global dels cursos sobre habilitats psicosocials realitzats en el 2014 obté una puntuació de 5.58 sobre una puntuació màxima de 6.

D’un total de 160 enquestes de satisfacció derivades de 12 cursos realitzats (tècniques de relaxació, gestió de conflictes, motivació i automotivació, assertivitat, treball en equip, entre d’altres) obtenen una puntuació de satisfacció global de 5.58 sobre 6, i de 5.61 pel que fa a l’ítem relacionat amb l’aplicabilitat en el lloc de treball i desenvolupament professional.

Saber cuidar-se per a poder cuidar seria l’objectiu general d’aquests cursos destinats als professionals que treballen en l’àmbit de la salut, amb conceptes claus sobre cuidar-nos segons som, cuidar el nostre cos, controlar i reciclar les emocions negatives per mantenir una higiene integral, cuidar l’autoestima o exercir models de consol saludables.

Amb els resultats obtinguts de les enquestes concloem que la realització de cursos d’aquesta temàtica, impartits periòdicament, són molt ben valorats pels professionals de la salut i permeten portar a la pràctica la seva aplicació amb la conseqüent millora en el desenvolupament de la seva activitat laboral i en la seva salut laboral.

Aquesta entrada s'ha publicat en Benestar emocional, Salut Mental i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s